Trouwfeest

Trouwfeest

De volledige verzorging voor de mooiste dag van uw leven is één van de speerpunten van JB’s Party & Catering.

Wij hebben ervaring met trouwerijen op locatie maar hebben ook een eigen trouwzaal ter beschikking!

U kunt samen met uw partner en de rest van de gasten kunnen genieten van een geweldige dag zoals u die bedoeld heeft en door onze persoonlijke benadering kunnen wij er voor zorgen dat uw trouwdag een dag wordt om met plezier op terug te zien!

Bekijk de mogelijkheden van party en catering of bel vrijblijvend voor meer informatie: 0527 – 619761

Trouwfeest organiseren

Organiseert u een trouwfeest in Emmeloord in omgeving of gaat u trouwen op een andere locatie? Dan bent u bij JB’s Party & Catering aan het juiste adres. De mooiste dag van uw leven kunt u volledig door ons laten verzorgen. Wij staan met ons team klaar om de mooiste dag van uw leven compleet te maken.

JB catering trouwfeest catering

Volledige verzorging

Op de dag dat u en uw partner trouwen wilt u zich natuurlijk nergens zorgen over maken. Daarom bieden wij van JB’s Party & Catering een volledige verzorging aan voor de mooiste dag van jullie leven. Wij hebben ervaring met het verzorgen van trouwerijen en hebben zelfs een eigen trouwzaal waarvan u uiteraard gebruik kunt worden.

Met de diverse mogelijkheden van onze party en catering staan we natuurlijk ook voor u klaar als u gaat trouwen op locatie. Ons team zorgt ervoor dat u en uw partner optimaal kunnen genieten van jullie speciale dag samen met uw gasten.

Trouwfeest Emmeloord JB's Party & Catering

Hoe gaan wij te werk met uw trouwfeest?

Bij JB’s Party & Catering staan uw wensen en behoeften als vanzelfsprekend op de eerste plaats. Om deze speciale dag zo perfect mogelijk te maken voor u hanteren we dan ook een persoonlijke benadering. Met deze persoonlijke aanpak zal het u, uw partner en uw gasten aan niets ontbreken en kunt u samen met plezier terugkijken op deze speciale dag.

Wij kunnen uw trouwfeest met buffet organiseren op verschillende locaties:

  • Emmeloord
  • Lelystad
  • Dronten
  • Swifterbant
  • Almere
  • Kampen
  • Zwolle

En alle omliggende dorpen.

Catering & Party op het Trouwfeest

Ons ervaren en veelzijdig team staat volledig tot uw beschikking om uw trouwfeest zo onvergetelijk mogelijk te maken. Benieuwd wat wij voor uw trouwfeest kunnen doen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Gerealiseerde projecten

25 Jarige bruiloft in Espel-Tollebeek

In mei 2016 hebben we de complete catering mogen verzorgen van een 25 jarige bruiloft in een boerenschuur, deze hebben we met …

JB's Party & Catering

Neem contact op

  • Hoe kunnen wij u helpen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.