Catering Dronten

Catering Dronten

Bent u op zoek naar een cateringbedrijf die gespecialiseerd is in catering in Dronten? JB’s Party & Catering is gevestigd aan de Bedrijfsweg 2 in Emmeloord en is al jarenlang de betrouwbare cateraar in de regio Dronten, EmmeloordLelystad (provincie Flevoland), Zwolle en Kampen. Wij helpen bedrijven en particulieren uit Dronten met allerlei zaken op het gebied van feesten en partijen. Zo kunt u ons inschakelen voor de volgende cateringdiensten:

Kortom: voor een compleet aanbod op het gebied van catering in Dronten bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Offerte aanvragen

 

Een impressie van onze catering in de regio Dronten

cateraar Dronten catering Dronten

Al jarenlang de betrouwbare cateraar in de regio Dronten

In 2006 zijn Geert Molendijk en Hans Merks begonnen met JB’s Party en Catering in de buurt van Dronten. Alle kennis en ervaring van de horeca hebben zij ingezet om de organisatie te ontwikkelen. Met succes! Momenteel bestaat ons team namelijk uit tien ervaren horecamensen. Dankzij hun kennis en inzet hebben wij veel voor onze relaties al veel opdrachten op het gebied van catering in Dronten mogen uitvoeren. Daardoor zijn wij hedendaags dé betrouwbare cateraar in de regio Dronten.

 

Kwaliteit centraal bij catering in Dronten

Bij catering in Dronten staat kwaliteit centraal. Dat is niet alleen te merken aan onze overheerlijke gerechten waar u van zult smullen. Wij hebben ook al veel bedrijven en particulieren mogen helpen met de complete organisatie van een feest of evenement. Zo gaan wij zeer secuur te werk met bijvoorbeeld de inrichting van uw (feest)locatie of het regelen van de entertainment. Bij JB’s Party & Catering wordt er bij alle cateringdiensten gestreefd naar het hoogst haalbare. Dat leidt tot een hoge klanttevredenheid in de regio KampenZwolle en provincie Flevoland (Lelystad, Emmeloord en Dronten).

 

Catering in Dronten op maat

Wij vinden het belangrijk dat onze diensten op het gebied van catering in Dronten aansluiten op uw verwachtingen. Onze cateringdiensten stemmen wij daarom te allen tijde af op uw wensen en behoeften. Op basis van een persoonlijk gesprek kunnen wij samen de verwachtingen doornemen. Zo kunnen wij de catering in Dronten zo optimaal mogelijk aanbieden. Heeft u bijvoorbeeld een feest of partij, dan kunnen wij dit compleet voor u verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan het verzorgen van de hapjes, het regelen van de entertainment en het aankleden van uw locatie.

 

Neem direct contact op

 

Meer dan catering

U kunt bij ons uitstekend terecht voor catering in Dronten. Maar ook voor partyverhuur in de regio Dronten bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u bijvoorbeeld een partytent huren in Dronten? Wij hebben verschillende partytenten van verschillende groottes beschikbaar. Verder helpen wij u graag met de overige aankleding en het entertainment van uw feest. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het huren van glaswerk, statafels, verlichting etc. JB’s Party & Catering hét adres voor partyverhuur en catering in Dronten.

 

Neem contact met ons op voor catering in Dronten

Mocht u ons willen inschakelen voor catering in Dronten, dan staan wij voor u klaar. Wij kunnen voor u een vrijblijvende offerte opstellen voor diverse cateringdiensten. Voor meer informatie over catering in Dronten kunt u contact met ons opnemen via 0527 – 619761 of via sales@jbcatering.nl.

Neem contact op

  • Hoe kunnen wij u helpen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.