Partyverhuur Swifterbant

Partyverhuur Swifterbant

Een feestje is altijd leuk om te geven, maar het moet natuurlijk wel perfect zijn. Wij van JB’s Party & Catering begrijpen dit en staan dan ook graag voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw feest een knalfuif wordt!

Wij verhuren alles voor het perfect feest bij u thuis in Swifterbant of op locatie.

Vraag direct een offerte aan

Partyverhuur assortiment

Een feest is geen feest zonder natuurlijk de gasten, maar de juiste elementen zijn natuurlijk wel een belangrijk onderdeel. Daarom kunt u bij ons terecht voor alles wat u nodig heeft. Misschien heeft u een catering nodig en wilt u een bbq huren? We hebben alles voor u klaar staan wat u nodig heeft.

partyverhuur Flevoland

Wilt u een partytent huren? Van de aankleding tot aan de catering en zelfs voor het entertainment. Bij JB’s Party & Catering heeft u alles bij dezelfde aanbieder. Dat is natuurlijk wel zo handig, want zo hoeft u zich nergens zorgen om te maken. Het enige wat u dan nog rest is om volop te genieten van uw feest samen met uw gasten.

Complete bar

Een feest is geen feest zonder een lekker koud biertje. U kunt bij ons kiezen uit verschillende bar opties. Zo kunt u bijvoorbeeld een Heineken tap huren. Ook als u een grotere bar nodig heeft zodat uw gasten hun drankjes geserveerd krijgen kunt u dit bij ons huren. In verschillende maten en verschillende stijlen is er altijd wel een bar die past bij de sfeer van uw feest!

Persoonlijke service

Bij JB’s Party & Catering geloven we in persoonlijke service. Als u bijvoorbeeld een feest wilt organiseren alleen weet u niet welke aankleding de juiste sfeer geeft? Ook dan staan onze deskundige medewerkers met persoonlijke advies voor u klaar. Door onze persoonlijke aanpak weten we altijd precies wat uw wensen en behoeften zijn.

Bent u benieuwd naar de verschillende impressie mogelijkheden? Vraag dan snel een offerte aan.

Vraag direct een offerte aan

Neem contact op

  • Hoe kunnen wij u helpen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.