2020 was een bijzonder jaar. Een jaar waarin we tot het uiterste werden uitgedaagd in ons ondernemerschap. Efficiëntie en flexibiliteit stonden de afgelopen periode centraal en zijn voor ons de kernwaarden geworden om zowel het heden als de toekomst aan te kunnen. Het afgelopen jaar hebben wij vanuit één locatie gewerkt en we hebben besloten dit te blijven doen. Daarom brengen wij onze horeca- en cateringactiviteiten onder één dak en werken we vanaf nu vanuit één locatie: Tollebeek. Met de van ons bekende service en kwaliteit, hopen wij u vanuit onze locatie in Tollebeek ook in het nieuwe jaar weer van dienst te kunnen zijn.

Wij wensen u smaakvolle kerstdagen en een voorspoedig en gezond 2021

Ons telefoonnummer blijft ongewijzigd: 0527 619 761
Catering in Flevoland nodig? | JB's Party & Catering
Catering Flevoland

Catering Flevoland

JB’s Party & Catering uit Emmeloord kan u uitstekend helpen met catering in Flevoland. Vanaf 2006 hebben wij onze cateringdiensten steeds verder ontwikkeld. Zowel bedrijven als particulieren kunnen ons daardoor nu, 10 jaar later, uitstekend inschakelen als zij een cateraar in de regio Flevoland zoeken. Wij verzorgen onder andere:

 

Offerte aanvragen

 

Een impressie van onze catering in de regio Flevoland

cateraar Flevoland catering Flevoland

De betrouwbare cateraar in de regio Flevoland

Heeft u binnenkort een feestje en wilt u de volledige organisatie bij een cateraar in de regio Flevoland onderbrengen? Of bent u meer op zoek naar eenvoudige catering in Flevoland (Lelystad, Emmeloord en Dronten), Kampen en Zwolle in beide gevallen kunt u uitstekend bij JB’s Party & Catering terecht. Ons ervaren team kan u betrouwbaar en goed helpen als u bijvoorbeeld een bruiloft, verjaardagsfeest of een grote barbecue wilt organiseren. Schakel ons daarom in voor catering in Flevoland!

 

Catering in Flevoland van hoge kwaliteit

Een van de belangrijke pijlers in de werkwijze van JB’s Party & Catering is het bieden van kwaliteit. Bij al onze opdrachten zorgen wij ervoor dat de catering tot in de puntjes is verzorgd. Dit merkt u niet alleen aan de kwaliteit van het eten en drinken. Ook het serviceniveau is van hoge kwaliteit. Zo gaan wij altijd vooraf met u in gesprek. Deze persoonlijke werkwijze zorgt ervoor dat wij uw wensen en behoeften uitstekend in kaart kunnen brengen. Op basis van dit persoonlijke gesprek kunnen wij de catering in Flevoland verder uitwerken.

 

Cateringdiensten in de gehele provincie Flevoland

In de gehele provincie Flevoland kunnen wij u uitstekend helpen met verschillende cateringdiensten. In de jongste provincie van Nederland zijn wij onder andere actief in de Noordoostpolder, Oostelijk Flevoland en Zuidelijk Flevoland. Daardoor kunnen wij u onder andere uitstekend helpen in Emmeloord, Dronten, Lelystad en de wijde regio voor catering in Flevoland. Wij bieden u net dat beetje extra wat u bij andere cateraars niet krijgt. Zo kunnen wij naast catering ook de aankleding van uw (feest)locatie verzorgen en regelen wij indien gewenst ook voor u het entertainment. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor het huren van diverse benodigdheden in Zwolle, Kampen, provincie Flevoland (Lelystad, Emmeloord en Dronten) en omgeving!

 

Neem direct contact op

 

Schakel ons snel in voor catering in Flevoland

Voor catering in Flevoland schakelt u JB’s Party & Catering in. U kunt onze cateraar in de regio Flevoland bereiken op 0527 – 619761. Ook kunt u uiteraard altijd een mailtje sturen naar sales@jbcatering.nl. Samen maken wij vervolgens de catering in Flevoland tot een groot succes!

Neem contact op

  • Hoe kunnen wij u helpen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.