Partyverhuur Lelystad

Partyverhuur Lelystad

U bent op zoek naar een bedrijf voor partyverhuur in de regio Lelystad? Een bedrijf dat gespecialiseerd is in de ondersteuning van uw feest? Van bruiloft tot verjaardagsfeest en van buurtfeest tot bedrijfsfeest, voor ieder feest biedt JB’s Party en Catering, gevestigd aan de Bedrijfsweg 2 in Emmeloord, uitkomsten! In de hoofdstad van de provincie Flevoland helpen wij zowel bedrijven als particulieren met de verzorging van hun feesten en partijen. Daarbij staan uw wensen centraal. Ons doel? Uw feest of partij tot een groot succes maken. Tevreden gasten, daar doen wij het voor. Bekijk hieronder de mogelijkheden voor partyverhuur in Lelystad.

 

Offerte aanvragen

 

Een impressie van onze partyverhuur in de regio Lelystad

partyverhuur Lelystad

JB’s Party en Catering: specialist in partyverhuur in de regio Lelystad!

Van (sta)tafels tot verlichting en van servies tot loungebar, JB’s Party en Catering is hét adres voor partyverhuur in de regio Lelystad. Wij verhuren alles voor uw feest of partij! Wilt u een partytent huren in Lelystad? Of wilt u uw gasten verrassen met entertainment? Wij draaien er onze handen niet voor om. En wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor catering in LelystadEmmeloordDronten (provincie Flevoland), Kampen, Zwolle en omgeving? Of het nu gaat om complete maaltijden of borrelhapjes, JB’s Party en Catering maakt van iedere feestelijke gelegenheid een geslaagde (culinaire) dag!

Partytent huren in de regio Lelystad?

Komt de regen met bakken uit de lucht op een beloofde zonnige dag? Of heeft een windhoos uw partytent in de regio Lelystad omgeblazen? Geen paniek! Voor een partytent huren bij een tuinfeest in de regio Lelystad bent u bij JB’s Party en Catering aan het juiste adres. Wij verhuren verschillende soorten partytenten. Of u nu op het laatste moment onze hulp inschakelt of maanden van tevoren, wij voorkomen dat uw feest in de soep loopt. Neem gerust contact met ons op omtrent de mogelijkheden voor partyverhuur in Lelystad, Emmeloord, Dronten (provincie Flevoland), Zwolle, Kampen en omgeving. 

 

De voordelen van een partytent huren in de regio Lelystad

Wij bieden oneindig veel mogelijkheden voor een partytent huren in de regio Lelystad. Bij ons kunt u diverse sfeervolle tenten huren die ook nog eens uitermate functioneel zijn. De tenten zijn weerbestendig, verkrijgbaar in diverse afmetingen en gemakkelijk op te zetten. Wilt u de tent door ons laten opzetten? Ook dat is mogelijk, binnen no-time staat uw tent overeind. Om uw tent nog sfeervoller te maken, bieden wij diverse mogelijkheden omtrent het aankleden van uw tent. Bekijk op onze website de mogelijkheden voor partyverhuur in de regio Lelystad.

Neem direct contact op

 

Neem contact met ons op voor partyverhuur in de regio Lelystad

Heeft u binnenkort iets te vieren? Of wilt u een partytent huren in de regio Lelystad? Laat uw feest of partij beginnen bij JB’s Party en Catering! Bij ons profiteert u van jarenlange ervaring, een enthousiast team met vakkennis en persoonlijke benadering. Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u van onze partyverhuur in de regio Lelystad gebruikmaken? Neem gerust contact met ons op via 0527-619761, stuur een e-mail naar sales@jbcatering.nl of vul ons contactformulier in. Op basis van uw wensen kunnen wij voor u een vrijblijvende offerte opstellen voor partyverhuur in de regio Lelystad.

Neem contact op

  • Hoe kunnen wij u helpen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.