Catering Lelystad

Catering Lelystad

Heeft u binnenkort een feest, partij of andere bijzondere gelegenheid en wilt u een bedrijf inschakelen voor catering in Lelystad? JB’s Party en Catering is gevestigd aan de Bedrijfsweg 2 in Emmeloord en is dé cateraar in de regio Lelystad, DrontenEmmeloord (provincie Flevoland), ZwolleKampen en omstreken! Wij bieden een totaalpakket aan diensten. Zo kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld broodjes of een lunch, maar ook voor alles rondom uw feest. Hieronder vindt u een overzicht van de catceringdiensten die wij aanbieden:

Kortom: voor een breed pakket aan catering in Lelystad kunt u JB’s Party en Catering inschakelen!

 

Offerte aanvragen

 

Een impressie van onze catering in de regio Lelystad

cateraar Lelystad catering Lelystad

Uitgebreide expertise in catering in Lelystad

In 2006 zijn Geert Molendijk en Hans Merks gestart met JB’s Party & Catering. Tegenwoordig zijn wij uitgegroeid tot een echt cateringbedrijf met 10 horecamensen. Zij hebben veel expertise in catering in Lelystad. Deze expertise kunnen zij daarnaast uitstekend in de praktijk vertalen. Daardoor bent u van kwaliteit verzekerd. In de afgelopen jaren hebben wij al veel particulieren en bedrijven mogen helpen met catering in Lelystad.

 

Kwaliteit en service staan voorop bij catering in Lelystad

Kwaliteit en service zijn twee belangrijke pijlers binnen ons bedrijf. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten uitstekend worden geholpen met catering in Lelystad. Daarom zijn wij constant bezig met het verbeteren van onze cateringdiensten. Zo kunnen wij blijven innoveren, wat resulteert in bijzondere en verrassende concepten en gerechten. Als u JB’s Party en Catering inschakelt voor catering in Lelystad, dan weet u zeker dat alles rondom uw feest, partij of andere bijzondere gelegenheid goed komt!

 

Wij zijn uw persoonlijke en betrouwbare partner!

In de provincie Flevoland helpen wij bedrijven en particulieren graag met de verzorging en eventueel de organisatie van feesten en partijen. In alle gevallen werken wij met verse ingrediënten en de beste apparatuur. Daarnaast kunnen wij onze dienstverlening volledig op uw wensen afstemmen. Hiervoor kunnen we in een persoonlijk gesprek bespreken wat voor u de gewenste situatie is. Vervolgens kunnen wij voor u een passende offerte opstellen. Deze werkwijze zorgt bij de catering in Lelystad voor een hoge klanttevredenheid!

 

Totaalpakket aan catering in Lelystad

Zoals gezegd kunt u voor meer dan broodjes en maaltijden bij ons terecht. Wij kunnen voor u ook alles rondom uw feest of partij regelen. Denk bijvoorbeeld aan de entertainment, de complete inrichting van uw zaal of de huur van stoelen, tafels, glazen en gerelateerde zaken. Stuk voor stuk zaken die in ons assortiment op het gebied van catering in Lelystad, Dronten, Emmeloord (provincie Flevoland), KampenZwolle en omgeving zijn opgenomen.

 

Neem direct contact op

 

Meer info over catering in Lelystad?

Wilt u ons inschakelen voor catering in Lelystad? Neem dan snel contact met ons op. U kunt op de knop ‘offerte aanvragen’ klikken. Ook is het mogelijk om ons te bellen (0527 – 619761) of te mailen (sales@jbcatering.nl) voor catering in Lelystad.

Neem contact op

  • Hoe kunnen wij u helpen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.