Buffetten

Buffetten

Onze buffetten:

Wij verzorgen alle soorten buffetten, van een hapjesbuffet of stamppotbuffet tot themabuffet en traditioneel koud/warm buffet! Wij maken voor elk evenement uw buffet op maat, van eenvoudig tot luxe en van hapje tot maaltijdvullend.

Onze buffetten

Bekijk onze buffetten!

Heeft u een vraag? Benieuwd naar de mogelijkheden van uw buffet?

0527 – 619761

Wij zijn actief in Flevoland (Emmeloord, Lelystad, Dronten), Overijssel (Kampen en Zwolle) en omliggende plaatsen.

Een verzameling gerechten

Bij JB’s Catering geloven we dat een buffet niet alleen een verzameling gerechten is, maar een ervaring die gasten meeneemt op een culinaire reis. Daarom bieden we een breed scala aan buffetten die elk evenement tot een succes maken. Onze warme buffetten bevatten traditionele gerechten die uw gasten zeker zullen waarderen. Denk aan klassieke gerechten zoals stoofvlees, kippenboutjes en lasagne, allemaal met zorg bereid door onze getalenteerde koks. Als u iets bijzonders wilt, kunnen we ook thematische warme buffetten samenstellen, geïnspireerd door keukens van over de hele wereld.

Onze koude buffetten bieden een overvloed aan verse, heerlijke opties die perfect zijn voor elke gelegenheid. U kunt rekenen op een prachtige selectie van kazen, vleeswaren, salades en visgerechten, zoals gerookte zalm en garnalencocktails. Onze koude buffetten zijn ideaal voor informele bijeenkomsten of als aanvulling op een warme maaltijd. Ook kunnen we prachtige koude schotels maken die een echte blikvanger zijn op elk feest.

Afwisselende gerechten

Voor wie van afwisseling houdt, bieden we koud-warm buffetten, een perfecte mix van beide werelden. Deze buffetten zijn ideaal voor grote groepen met verschillende smaken en voorkeuren. Bovendien bieden we ook speciale buffetten zoals het stamppotbuffet voor een authentieke Nederlandse ervaring, het tapasbuffet voor een Spaans tintje en het barbecue buffet voor een informele en gezellige sfeer. Of het nu gaat om een intiem familiefeest of een groot bedrijfsevenement, wij bij JB’s Catering zorgen ervoor dat uw buffet precies is wat u nodig heeft.

Neem contact op

  • Hoe kunnen wij u helpen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.