2020 was een bijzonder jaar. Een jaar waarin we tot het uiterste werden uitgedaagd in ons ondernemerschap. Efficiëntie en flexibiliteit stonden de afgelopen periode centraal en zijn voor ons de kernwaarden geworden om zowel het heden als de toekomst aan te kunnen. Het afgelopen jaar hebben wij vanuit één locatie gewerkt en we hebben besloten dit te blijven doen. Daarom brengen wij onze horeca- en cateringactiviteiten onder één dak en werken we vanaf nu vanuit één locatie: Tollebeek. Met de van ons bekende service en kwaliteit, hopen wij u vanuit onze locatie in Tollebeek ook in het nieuwe jaar weer van dienst te kunnen zijn.

Wij wensen u smaakvolle kerstdagen en een voorspoedig en gezond 2021

Ons telefoonnummer blijft ongewijzigd: 0527 619 761
Partyverhuur in Flevoland nodig? | JB's Party & Catering
Partyverhuur Flevoland

Partyverhuur Flevoland

Zorgeloos feesten begint bij partyverhuur in de regio Flevoland. Gaan jullie trouwen? Heeft u een jubileum te vieren? Bent u verantwoordelijk voor de organisatie van het personeelsuitje? Regelt u de familiedag? Of wilt u een verrassingsfeest organiseren voor Sara of Abraham? Wat voor feest u ook geeft, onze partyverhuur in de regio Flevoland biedt uitkomsten. JB’s Party & Catering is gevestigd aan de Bedrijfsweg 2 in Emmeloord en heeft alles in huis om van uw zakelijke of feestelijke gelegenheid een onvergetelijke dag te maken.

 

Offerte aanvragen

 

Een impressie van onze partyverhuur in de regio Flevoland

partyverhuur Flevoland

Jb’s party en catering: specialist in partyverhuur in de regio Flevoland!

Wij zijn gevestigd aan Bedrijfsweg 2 in Emmeloord, maar laten ons niet beperken tot de hoofdplaats van de gemeente Noordoostpolder. Van Emmeloord tot Lelystad en van Dronten tot Almere, wij krijgen van zowel bedrijven als particulieren uit de provincie Flevoland aanvragen binnen voor partyverhuur in de regio Flevoland. Velen hebben ons al weten te vinden. En dat is niet zo gek, want wij bieden ongekende mogelijkheden voor partyverhuur in de regio Flevoland. Denk hierbij aan: entertainment, catering en verhuurmaterialen, zoals: partytent huren in Flevoland (Lelystad, Emmeloord en Dronten)Zwolle, Kampen en omgeving.

 

Catering in Flevoland

Wilt u gebruikmaken van onze cateringsdiensten? Wij hebben de mogelijkheden voor catering in Flevoland (Lelystad , Emmeloord, en Dronten), Kampen, Zwolle en omgeving voor u op een rijtje gezet:

 

Partytent huren in Flevoland?

Komt de regen met bakken uit de lucht vallen? Of blijkt uw woonkamer niet groot genoeg te zijn voor uw feest? Geen paniek! U kunt bij ons op zowel lange als korte termijn een partytent huren in Flevoland. Wij verhuren partytenten in verschillende soorten en maten. Dat betekent dat wij voor ieder zakelijke of feestelijke gelegenheid een geschikte partytent hebben. Voor de inrichting van uw tent kunt u gebruikmaken van ons uitgebreide aanbod verhuurmaterialen.

 

De voordelen van een partytent huren in de regio Flevoland

Voor een partytent huren in de regio Flevoland bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons heeft u de keuze uit een ruime collectie partytenten in heel veel verschillende soorten en afmetingen. Indien gewenst kunnen wij de tent ook voor u op- en afbouwen. Is een tent alleen nog niet genoeg? Van catering tot aankleding, wij ondersteunen u graag bij de complete organisatie. Op onze website vindt u meer informatie over partyverhuur in de regio Flevoland.
 
Neem direct contact op

 

Neem contact met ons op voor partyverhuur in Flevoland

Heeft u binnenkort iets te vieren? Of wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor bijvoorbeeld een partytent huren in Flevoland? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan door ons contactformulier in te vullen, te bellen naar 0527-619761 of een e-mail te sturen naar sales@jbcatering.nl. Op basis van uw wensen stellen wij een vrijblijvende offerte voor u op. Wij zijn een professioneel bedrijf voor partyverhuur in Flevoland dat uw feest tot in de puntjes verzorgt!

Neem contact op

  • Hoe kunnen wij u helpen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.