Partyverhuur

Partyverhuur

Heeft u binnenkort iets te vieren en bent u op zoek naar professionele partyverhuur? Een leuk evenement, een trouwfeest, jubileumfeest of een reünie? U wilt de gebeurtenis niet ongezien voorbij laten gaan en wilt uitpakken met een spetterend feest. Samen met al uw dierbaren wilt u genieten van smaakvolle hapjes en drankjes. Behoeftes gaan vaak verder dan catering alleen en daarom bieden wij diverse benodigdheden te huur aan. U kunt bij ons terecht voor de verhuur van tenten, vloerbedekking, wanden, (sta)tafels, verlichting, loungebar en kleden alles voor u aan tot het laatste tafelkleedje. JB’s Party & Catering ontzorgt u volledig.

Bekijk de mogelijkheden voor een impressie of bel 0527 – 619761 voor meer informatie over onze partyverhuur!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Partytent huren voor elke gelegenheid

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor partyverhuur in Emmeloord, Kampen, Lelystad, Dronten, Zwolle en omgeving? Bij JB’s Party & Cartering zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kunt u bij ons voordelig een partytent huren. Wij hebben partytenten in verschillende groottes en kunnen vrijwel altijd op korte termijn leveren. Voor welke gelegenheid u ook een partytent wilt huren, wij hebben een geschikte trouwfeest oplossing voor u. Indien gewenst zetten wij de partytent voor u op en breken wij deze na die tijd ook af.

Offerte aanvragen

Partyverhuur met persoonlijke benadering

U wilt een sfeervol feest organiseren, maar u twijfelt nog over de juiste aankleding? Onze ervaren medewerkers helpen u graag met advies op maat voor uw feest. Wij hebben een zeer persoonlijke benadering en door vakkennis van ons personeel zorgen wij ervoor dat aan deze dag niets zal ontbreken. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van partyverhuur? Laat u informeren en bel ons op 0527 – 619761 of mail ons op sales@jbcatering.nl.

Uitgebreide catering bij JB’s Party & Catering

Geen feest is compleet zonder lekkere hapjes en drankjes. Wij ontzorgen u volledig bij feesten en partijen met onze cateringservice. Laat uw gasten culinair genieten op uw feest en u zult zien dat u ook geniet. Wij werken te allen tijde met verse producten en dit proeft u! Onze deskundige medewerkers hebben een jarenlange ervaring en weten daarom wat het beste is voor uw feest. Dus niet alleen voor partyverhuur, maar ook voor catering bent u bij JB’s Party & Catering aan het goede adres!

Maak vandaag nog gebruik van onze partyverhuur

Wat maakt een feest helemaal compleet? Juist, entertainment! Wij kunnen ook de entertainment voor u verzorgen zodat uw feest er nog meer uitspringt! Onbezorgd genieten van uw feest, doet u bij JB’s Party & Catering. Wacht niet om een partytent te huren! Bel naar: 0527 – 619761 en vraag naar de mogelijkheden. U kunt ook een mail sturen naar sales@jbcatering.nl. Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor partyverhuur!

Neem contact op

  • Hoe kunnen wij u helpen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.