Catering Biddinghuizen

Catering Biddinghuizen

U geeft een feestje of organiseert een gelegenheid op locatie en u bent op zoek naar een cateraar? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Van Biddinghuizen tot aan Zwolle, we bieden voor ieder wat wils!

Heeft u een bijeenkomst of organiseert u een reünie dan is het natuurlijk belangrijk dat alles tot in de puntjes is verzorgd en hier natuurlijk ook de catering bij. Wij, bij JB’s Party & Catering, hebben een uitgebreid assortiment zodat u een ruime keuze heeft voor ieder feestje of gelegenheid. Ook op uw locatie in Biddinghuizen. 

 

Offerte aanvragen

 

Verschillende gerechten

Iedere gelegenheid is natuurlijk anders, daarom hebben wij bij JB’s Catering & Party een uitgebreide menukaart samengesteld. Zo kunnen wij bijvoorbeeld voor u de catering onder andere verzorgen tijdens een bijeenkomst, staan wij klaar voor een uitgebreid ontbijt en hebben we heerlijke maaltijden in ons assortiment voor een verjaardag.

trouwfeest biddinghuizenTrouwfeest in Biddinghuizen

Heeft u een trouwerij of feest en wilt u uw gasten iets uitgebreider aanbieden? Ook dat is bij ons geen enkel probleem. Zo bieden wij bijvoorbeeld warme en koude buffetten met verschillende mogelijkheden. Zo weet u zeker dat iedere gast van het heerlijke eten zal genieten!

Kwaliteit en service met een lach

Wij bij JB’s Party & Verhuur zijn trots op ons bedrijf en hebben hart voor de zaak. Dit is dan ook terug te proeven in onze catering. Al onze producten worden alleen met de beste en natuurlijk de meest verse ingrediënten bereid.

Catering Biddinghuizen

Omdat ons team bestaat uit rasechte horeca mensen, weten we dat een persoonlijke aanpak het recept tot succes is. We gaan altijd eerst om de tafel zodat wij precies weten wat de klant van ons verwacht en wat zijn/haar wensen en behoeften zijn. Vraag snel een offerte of duik eens wat dieper in onze menu kaart en wij zorgen voor een heerlijke, onvergetelijke ervaring voor de catering in Biddinghuizen.

Offerte aanvragen

 

Neem contact op

  • Hoe kunnen wij u helpen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.