Catering Zwolle

Catering Zwolle

JB’s Party & Catering verzorgt catering  in de regio Zwolle. Wij zijn gevestigd aan de Bedrijfsweg 2 in Emmeloord, maar zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons uitstekend terecht voor catering in Zwolle, Kampen, provincie Flevoland (Lelystad, Emmeloord en Dronten) en omgeving. Wij bieden een breed en kwalitatief uitstekend assortiment aan. Zo bent u voor onder andere het volgende bij ons aan het juiste adres:

Deze cateringdiensten bieden wij bij diverse gelegenheden aan. Heeft u bijvoorbeeld een feest, partij, trouwerij of een andere speciale bijeenkomst in Zwolle? Dan kunnen wij voor u de catering in Zwolle verzorgen. Ook kunnen wij u volledig ontzorgen bij uw feest of partij in Zwolle, Kampen, provincie Flevoland (Lelystad, Emmeloord en Dronten) en omgeving!

 

Offerte aanvragen

 

Een impressie van onze catering in de regio Zwolle
cateraar Zwolle catering Zwolle

Veel kennis en ervaring met catering in Zwolle!

Als u ons inschakelt voor catering in Zwolle, dan weet u zeker dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd. Geert Molendijk en Hans Merks hebben veel ervaring in de horeca. Vanaf 2006 zijn zij als cateraar vanuit Emmeloord zeer actief met het opzetten en ontwikkelen van de cateringdiensten van JB’s Party & Catering. Inmiddels staat er een sterk en veelzijdig team van ervaren horecamensen.

Wij bieden kwaliteit aan onze klanten in het werkgebied

Het werkgebied hebben wij in de afgelopen jaren daardoor steeds verder kunnen uitbreiden. Dat zorgt ervoor dat wij ook in de hoofdstad van Overijssel, de Hanzestad Zwolle, onze cateringdiensten kunnen aanbieden. Dankzij de kennis en ervaring van onze mensen in de catering kan er blijvend kwaliteit worden geboden. Zo bent u ervan verzekerd dat uw gasten in een gezellige en feestelijke sfeer kunnen worden ontvangen. Voor catering in Zwolle bent u bij ons dus echt aan het juiste adres.

 

JB’s Catering Zwolle werkt met verse ingrediënten!

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij voor u de beste producten selecteren. Wij werken te allen tijde met verse ingrediënten. U zult het kwaliteitsverschil met een andere cateraar in de regio Zwolle daardoor zeker merken. Daarnaast kenmerkt onze werkwijze zich door de persoonlijke benadering en de vakkennis van ons personeel. In een persoonlijk gesprek bespreken wij met u de gewenste situatie voor uw gelegenheid. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag. Dat zorgt ervoor dat wij de catering in Zwolle naar uw wensen en behoeften kunnen inrichten. Deze werkwijze zorgt voor een hoge klanttevredenheid onder onze huidige klanten.

 

Wij zijn gespecialiseerd in catering in de regio Zwolle

Naast het aanbieden van onder ander maaltijden, broodjes en buffetten kunnen wij u bij feesten en partijen volledig ontzorgen. Naast de catering kunnen wij voor u bijvoorbeeld ook de aankleding van uw locatie en het inhuren van entertainment verzorgen. Daarnaast verhuren wij onder andere glaswerk, statafels, stoelen, tenten, loungebar en verlichting. Wij zijn dus niet alleen een betrouwbare partner voor catering in Zwolle. Bij ons kunt u ook uitstekend voor het totaalplaatje bij evenementen, bruiloften of andere bijzondere gelegenheden. Ook kunnen wij voor u alles rondom een barbecue in Zwolle verzorgen.

 

Compleet verzorgde barbecue

Bestel een compleet verzorgde barbecue bij onze cateraar in de regio Zwolle. Indien gewenst kunnen wij alles op locatie leveren. Denk hierbij aan zowel de catering als serviesgoed en barbecues. Wilt u genieten van een onbezorgde barbecue met vrienden of familie? Bekijk de mogelijkheden voor een barbecue eenvoudig via onze website. Neem voor meer informatie over catering in de regio Zwolle gerust contact met ons op. Ook kunt u op onze website de verhuurmogelijkheden bekijken.

Neem direct contact op

 

Schakel ons in voor catering in Zwolle!

Wilt u een ervaren partner inhuren voor de catering in Zwolle? Dan helpt JB’s Party & Catering u graag. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0527-619761. Ook kunt u een mail sturen naar sales@jbcatering.nl. Onze ervaren medewerkers helpen u graag. Wij zullen binnen een dag reageren op uw vraag over catering in Zwolle!

Neem contact op

  • Hoe kunnen wij u helpen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.