Catering Urk

Catering Urk

JB’s Party & Verhuur, verzorgt niet alleen uw partyverhuur en catering in Zwolle. Ook als u catering op Urk nodig heeft, staan wij tot uw dienst. Met onze 10 jaar ervaring en horeca vak team zijn wij niet alleen werkzaam op Urk, maar ook in Kampen, Lelystad, Dronten en omgeving.

Een bijeenkomst of vergadering organiseren is al lastig genoeg zonder de catering, daarom neemt JB’s Party & Catering dit onderdeel u graag uit handen. In onze uitgebreide menukaart vindt u verschillende mogelijkheden. Van lunches tot broodjes, wij bieden u alles wat u nodig heeft om uw vergadering of bijeenkomst tot in de puntjes te verzorgen.

Direct offerte aanvragen

 

Catering op Urk

Feesten & Partijen op Urk

Natuurlijk kunt u bij ons niet alleen terecht voor ontbijt, lunch of broodjes. Ook voor andere gelegenheden en partijen bieden wij u een uitgebreid aanbod aan verschillende mogelijkheden. Houdt u bijvoorbeeld een barbecue of gaat u trouwen? Ook hiervoor hebben we alles wat u nodig heeft. 

Assortiment

Verwacht u veel mensen en wilt u graag een uitgebreid buffet klaar hebben staan voor een feest op Urk? Geen probleem, met ons uitgebreide aanbod zorgen wij ervoor dat iedere gast op uw feestje heerlijk kan smullen.

Voor iedere gelegenheid, feest of partij bieden wij verschillende soorten buffetten. Wilt u een luxe buffet of houdt u het liever wat eenvoudiger? Wat u wenst serveren we. Van een Oud-Hollands stamppotbuffet tot een smakelijk hapjesbuffet. Voor al uw wensen is er wel een passend buffet voor tijdens een groot tuinfeest, wij hebben het voor u. 

Ook voor maaltijd gerechten kunt u bij ons terecht. Zo kunt u bijvoorbeeld ook kiezen uit eenpansgerechten en bieden we zelfs een pannen buffet in ons assortiment aan.

Op maat gemaakt op Urk

Geeft u een thema feest op Urk of wilt u liever een thema buffet serveren? Ook dit is bij ons geen enkel probleem. Vraag snel een offerte aan of informeer naar onze op maat gemaakte buffetten!

 

Direct offerte aanvragen

 

Neem contact op

  • Hoe kunnen wij u helpen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.