Let op: Het lage BTW tarief wordt verhoogd van 6 naar 9%. Hierdoor wijzigen de prijzen vanaf 1 januari 2019. De prijzen worden z.s.m. aangepast op de website. Neem bij vragen, gerust contact op.

Partyverhuur Dronten

Partyverhuur Dronten

Of u nu een verjaardagsfeest, een familiedag of een zakelijk evenement organiseert; een geslaagd feest begint bij partyverhuur in de regio Dronten. Is alles wel op tijd af? Heeft u overal wel aan gedacht? Passen al die hapjes wel in de koelkast? JB’s Party en Catering, gevestigd aan de Bedrijfsweg 2 in Emmeloord, is het geheim van een stressvrij feestje organiseren. Wij verzorgen alles tot in de puntjes, zodat u zich zorgeloos met het belangrijkste van het feest kunt bezighouden: uw gasten. Uiteindelijk doen we het daarvoor. Als de gasten tevreden zijn dan zijn wij dat ook!

 

Offerte aanvragen

 

Een impressie van onze partyverhuur in de regio Dronten

partyverhuur Dronten

Jb’s party en catering: specialist in partyverhuur in de regio Dronten!

JB’s Party en Catering is in de loop der jaren een begrip geworden als het gaat om partyverhuur in de regio Dronten. Van particuliere feestjes tot zakelijke evenementen en van enkele gasten tot honderden gasten, wij hebben alle ingrediënten in huis voor een onvergetelijk feest. Denk hierbij aan: catering, entertainment, statafels, glazen, servies, verlichting en een partytent huren in Dronten,  Emmeloord, Lelystad (provincie Flevoland), Zwolle, Kampen en omgeving. Vele feestjes in Dronten en omgeving hebben wij al tot een groot succes gebracht, waaronder feestjes in De Munten, De Boeg, Ketelhaven, De Fazant, De Gilden, De Lancaster, Oud-Dronten, De Kruidentuin en De Manage.

 

Partytent huren in de regio Dronten?

Heeft u binnenkort iets te vieren, maar blijkt uw woonkamer niet groot genoeg te zijn voor het feest? Geen paniek! Een partytent huren in Dronten biedt uitkomsten. Onze partytenten zijn beschikbaar in verschillende soorten en maten en stuk voor stuk sfeervol. Bovendien heeft u met een partytent huren in Dronten geen last van regen of wind. Wilt u een partytent huren in de regio Dronten? Bekijk dan ook onze ongekende mogelijkheden voor de inrichting van uw tent. Met onze verhuurmaterialen kunt u uw partytent geheel naar uw eigen wensen inrichten. Kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken? Onze medewerkers denken graag met u mee. Wij voorzien iedere gelegenheid van de juiste sfeer en bieden ongekende mogelijkheden voor partyverhuur in Dronten.

 

De voordelen van een partytent huren in de regio Dronten

Onze partytenten zijn eenvoudig op te zetten en af te breken. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen dat wij de partytent bij u op komen zetten en afbreken. Naast het huren van een partytent in de regio Dronten, kunnen wij u ook helpen bij het aankleden van uw partytent. Op onze website vindt u meer informatie over de mogelijkheden voor partyverhuur in de buurt van Dronten. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Neem direct contact op

 

Neem contact met ons op voor partyverhuur in Dronten

Van een partytent huren tot catering in DrontenEmmeloordLelystad (provincie Flevoland), Kampen, Zwolle en omgeving, bij ons huurt u snel, eenvoudig en voordelig alles voor een onvergetelijk feest. U kunt bij ons rekenen op professionele begeleiding en artikelen die voldoen aan alle eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en hygiëne. Neem voor meer informatie over partyverhuur in de regio Dronten vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 0527-619761 of een e-mail te sturen naar sales@jbcatering.nl. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor partyverhuur in de regio Dronten.

Neem contact op

  • Hoe kunnen wij u helpen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.