2020 was een bijzonder jaar. Een jaar waarin we tot het uiterste werden uitgedaagd in ons ondernemerschap. Efficiëntie en flexibiliteit stonden de afgelopen periode centraal en zijn voor ons de kernwaarden geworden om zowel het heden als de toekomst aan te kunnen. Het afgelopen jaar hebben wij vanuit één locatie gewerkt en we hebben besloten dit te blijven doen. Daarom brengen wij onze horeca- en cateringactiviteiten onder één dak en werken we vanaf nu vanuit één locatie: Tollebeek. Met de van ons bekende service en kwaliteit, hopen wij u vanuit onze locatie in Tollebeek ook in het nieuwe jaar weer van dienst te kunnen zijn.

Wij wensen u smaakvolle kerstdagen en een voorspoedig en gezond 2021

Ons telefoonnummer blijft ongewijzigd: 0527 619 761
Party | JB's Party & Catering
Party

Party

U heeft iets te vieren! Een leuk evenement, een trouwfeest, jubileumfeest of een reünie? JB’s Party & Catering ontzorgt u volledig. Van aankleding van zalen tot inhuren van entertainment en uiteraard onze eigen catering!

Wij hebben een zeer persoonlijke benadering en door vakkennis van ons personeel zorgen wij ervoor dat aan deze dag niets zal ontbreken!

Laat u informeren en bel ons op 0527 – 619761 of mail ons op sales@jbcatering.nl. Wij kunnen u ook uitstekend helpen met partyverhuur in EmmeloordKampenLelystadDronten (Flevoland), Zwolle en omgeving.

Neem contact op

  • Hoe kunnen wij u helpen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.