Catering Kampen

Catering Kampen

Bent u op zoek naar een cateraar die gespecialiseerd is in catering in Kampen? Dan bent u bij JB’s Party en Catering aan het juiste adres. JB’s Party en Catering is gevestigd aan de Bedrijfsweg 2 in Emmeloord, maar zowel bedrijven als particulieren uit de Hanzestad kunnen ons inschakelen voor catering in Kampen. Ons brede assortiment sluit in veel gevallen uitstekend aan op uw wensen en behoeften. U kunt ons onder andere inschakelen voor de volgende diensten:

  • Diverse maaltijden voor ontbijt, lunch en diner
  • Verschillende soorten broodjes
  • Barbecue
  • Snacks
  • Buffetten
  • Feesten en partijen

 

Offerte aanvragen 
 

Een impressie van onze catering in de regio Kampen

cateraar Kampen catering Kampen

De ervaren cateraar in Kampen

Heeft u binnenkort wat te vieren, of heeft u een speciale bijeenkomst in Kampen? Bij feesten, partijen, bruiloften, barbecues en andere gelegenheden kunnen wij voor u de catering in Kampen verzorgen. Doordat JB’s Party en Catering al sinds 2006 actief is, hebben wij al veel klanten mogen helpen. Daardoor heeft ons team veel kennis en ervaring opgedaan. Deze kennis en ervaring weten onze medewerkers uitstekend te vertalen in het werk. Wij zijn daardoor echt uw betrouwbare partner op het gebied van catering in Kampen.

 

Catering in Kampen uitbesteden? Wij bieden kwaliteit!

Een ding weet u zeker. Als u uw catering in Kampen bij JB’s Party en Catering uitbesteedt, dan wordt alles tot in details verzorgd. Wij werken met een team van tien mensen met veel ervaring in de horeca. Zij hebben niet alleen veel kennis over eten en drinken. Onze vakmensen kunnen dit in praktijk ook nog eens vertalen naar heerlijke gerechten en buffetten. Daardoor bent u verzekerd van kwaliteit. Voor catering in Kampen kunt u ons dus prima inschakelen!

 

Persoonlijke werkwijze bij catering in Kampen

De karakteristieke gevels en de fijne sfeer in de oude Hanzestad zorgen ervoor dat Kampen een populaire stad is. Wij krijgen dan ook regelmatig aanvragen van bedrijven en particulieren op het gebied van catering in Kampen. In onze werkwijze vinden wij het belangrijk dat er een goede samenwerking is. Daarom hanteren wij een persoonlijke werkwijze. In een persoonlijk gesprek kunnen uw wensen en behoeften naar voren komen. Op basis daarvan kunnen wij de catering verder uitwerken in Kampen. Deze werkwijze zorgt voor een hoge klanttevredenheid.

 

Wij bieden een totaalplaatje op het gebied van catering in Kampen

In JB’s Party en Catering vindt u de betrouwbare partner op het gebied van catering in Kampen. Voor onder andere diverse maaltijden, broodjes, snacks, buffetten en een barbecue in Kampen kunt u ons inschakelen. Dat is echter nog niet alles. JB’s Party en Catering kan u net dat beetje meer bieden als u daar behoefte aan heeft. Wij kunnen uw feest of partij volledig verzorgen. Zaken als de aankleding van uw (feest)locatie of het regelen van entertainment zijn ook aan ons besteed. Ook verhuren wij stoelen, (sta)tafels, loungebar, glaswerk en verlichting. Voor een totaalpakket aan catering in Kampen zit u bij ons dus gebakken!
 
Neem direct contact op
 

Bel of mail ons voor catering in Kampen!

Wilt u de catering in Kampen uitbesteden? Bel of mail ons dan snel. U kunt ons bellen op 0527 – 619761. Mailen kan via sales@jbcatering.nl. Op korte termijn zult een reactie van ons ontvangen. Samen maken wij uw catering in Kampen tot een succes!