Partyverhuur Lelystad

Partyverhuur Lelystad

U bent op zoek naar een bedrijf voor partyverhuur in Lelystad? Een bedrijf dat gespecialiseerd is in de ondersteuning van uw feest? Van bruiloft tot verjaardagsfeest en van buurtfeest tot bedrijfsfeest, voor ieder feest biedt JB’s Party en Catering, gevestigd aan de Bedrijfsweg 2 in Emmeloord, uitkomsten! In de hoofdstad van de provincie Flevoland helpen wij zowel bedrijven als particulieren met de verzorging van hun feesten en partijen. Daarbij staan uw wensen centraal. Ons doel? Uw feest of partij tot een groot succes maken. Tevreden gasten, daar doen wij het voor!

 
Offerte aanvragen

 

Een impressie van onze partyverhuur in de regio Lelystad

partyverhuur Lelystad

JB’s Party en Catering: specialist in partyverhuur in Lelystad!

Van (sta)tafels tot verlichting en van servies tot loungebar, JB’s Party en Catering is hét adres voor partyverhuur in Lelystad. Wij verhuren alles voor uw feest of partij! Wilt u uw gasten verrassen met entertainment? Ook daar draaien wij onze handen niet voor om. En wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor catering in Lelystad? Of het nu gaat om complete maaltijden of borrelhapjes, JB’s Party en Catering maakt van iedere feestelijke gelegenheid een geslaagde (culinaire) dag!

Partytent huren in Lelystad?

Komt de regen met bakken de lucht uit op een beloofde zonnige dag? Of heeft een windhoos uw partytent in Lelystad omgeblazen? Geen paniek! Voor een partytent huren in Lelystad bent u bij JB’s Party en Catering aan het juiste adres. Wij verhuren verschillende sooren partytenten. Of u nu op het laatste moment onze hulp inschakelt of maanden van tevoren, wij voorkomen dat u feest of partij in de soep loopt. Neem gerust contact met ons op omtrent de mogelijkheden voor een partytent huren in Lelystad!

 
Neem direct contact op

 

Neem contact met ons op voor partyverhuur in Lelystad

Heeft u binnenkort iets te vieren? Of wilt u een partytent huren in Lelystad? Laat uw feest of partij beginnen bij JB’s Party en Catering! Bij ons profiteert u van jarenlange ervaring, een enthousiast team met vakkennis en persoonlijke benadering. Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u van onze partyverhuur in Lelystad gebruikmaken? Neem gerust contact met ons op via 0527 – 61 97 61, stuur een e-mail naar sales@jbcatering.nl of vul ons contactformulier in. Op basis van uw wensen kunnen wij voor u een vrijblijvende offerte opstellen voor partyverhuur in Lelystad.