JB’s Party & Catering in Emmeloord en omstreken-oud

Bent u op zoek naar catering in Emmeloord? Schuif eens aan bij JB’s Party & Catering! Wij bieden een uitgebreid assortiment aan mogelijkheden in catering. Voor zowel bedrijven als particulieren. En altijd met een betrouwbare kwaliteit!

Offerte aanvragen

KERSTBUFFETTEN

Verras uw familie met een overheerlijk kerstbuffet. Bestel nu uw kerstbuffet voor een geslaagd kerstfeest, thuis of op de zaak. Buffetten (met warme producten) worden vanaf 15 personen warm bij u thuis geserveerd, inclusief borden, bestek, servetten etc. Buffetten (met warme producten) worden vanaf 15 personen warm bij u thuis geserveerd, inclusief borden, bestek, servetten etc.

JB Catering kerstbuffetten particulieren 2021
JB Catering kerstbuffetten bedrijven 2021

Verschillende soorten catering

Bent u op zoek naar een cateraar in Emmeloord? Bij ons kunt u terecht voor smakelijke maaltijden, lunches, ontbijt, broodjes en snacks. Maar natuurlijk ook voor buffetten. Wij serveren onze gerechten altijd met verse ingrediënten! Vanuit Tollebeek kunnen wij u uitstekend helpen met deze verschillende soorten catering in Flevoland én omstreken!

Partyverhuur voor iedere gelegenheid

Het maakt niet uit wat u te vieren heeft. Een evenement. Een bedrijfsborrel. Een trouwerij. Een reünie. Of zelfs een barbecue. Wij maken van elke gelegenheid een feestje! Van de complete aankleding en tot het regelen van de entertainment. JB’s Party en Catering helpt u verder! Wilt u bijvoorbeeld een partytent huren in Emmeloord? Dan bent u bij ons zeker aan het goede adres!

Catering én partyverhuur in Emmeloord en omgeving

Als cateraar in Emmeloord zijn wij in verschillende plaatsen in de regio actief. Zo bent u bij ons niet alleen voor catering in Emmeloord aan het juiste adres. Maar ook voor catering in Zwolle, Kampen, Lelystad, Dronten en de omringende omgeving. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor partyverhuur in de regio Emmeloord, KampenLelystad, Dronten (Flevoland) en Zwolle. Zo kunt u bij ons in Tollebeek onder andere een partytent huren.

Tevreden klanten

Heeft u catering nodig voor uw bijeenkomst in of vlakbij Emmeloord? Kies dan voor JB’s Party & Catering! Wij zijn rasechte horecamensen. En dat ziet u terug in onze service. Al ruim 10 jaar brengen wij een glimlach op de gezichten van onze klanten. We worden niet voor niets gescoord met een gemiddelde van 9.3! Dus heeft u een cateraar nodig? Of zoekt u een bedrijf voor partyverhuur in Emmeloord en omgeving? Wij staan voor u klaar!

Catering in Emmeloord en de regio!

Een barbecue. Een trouwerij. Een etentje. Of gewoon een gaaf feest? Bent u op zoek naar een cateraar in de buurt van Emmeloord? Met JB’s Party & Catering is uw bijeenkomst gegarandeerd een groot succes! Vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Heeft u een vraag? Bel dan met 0527-851107 of mail naar sales@jbcatering.nl. Verzorgen wij binnenkort uw catering en partyverhuur in Emmeloord en omgeving?